SELSKAPSLOKALER

Selskapslokalet er lyst og fint og er egnet for grupper fra 15-50 gjester, alt etter hvordan vi plasserer bordene. I tilknytning til spisesalen er det en bar med 20 sitteplasser. I sommerhalvåret kan også hagen benyttes om ønskelig.

 

Vi ønsker å stå for alt av mat som skal serveres og alle priser er inkludert leie av lokalet, renhold, duker, enkel pynting og personale.

MØTELOKALER

Lokalene er godt egnet til å avholde møter, fagdager, kickoff, etc. hvor vi står for servering av måltider og overnatting. Om ønskelig kan vi også tilby teambuilding hvor kommunikasjon og samhandling utforskes sammen med hestene. passende antall på grupper her kan være fra 10-25 personer

KURSLOKALER

Lokalene kan også leies som kurslokaler hvor vi står for servering og ellers legger til rette for ønskede aktiviteter.

SKJENKEBEVILLING

Gården har skjenkebevilling så all alkoholholdig drikke må kjøpes på gården.

her er et bilde fra selskapslokalet, pyntet med svart og sølv til en konfirmasjon.

MENY

Vi er kjent for vårt klassiske koldtbord, men tilbyr selvsagt mer en det,
og diskuterer gjerne menyvalg med gjestene hvis man har spesielle ønsker.

 

Eksempler på menyer:

Klassisk koldtbord :

Hjemmelaget ørretrullade m dillsaus, røket ørret med eggerøre, honningglassert kyllingbryst med hjemmelaget waldorfsalat, roasbeef og remulade, hjemmelagede karbonader m løk, spekematfat og hjemmelaget potetsalat , ostefat, grønn salat, ovnsstekte poteter, hjemmelaget focaccia, brød og smør..

Pris 590 kr

Julemiddag:
Ribbe, medisterkaker og grove medisterpølser, surkål, rosenkål, saus og poteter

Pris 450 kr

Tapasalternativer, sett sammen dine ønkser:

Spicy kjøttboller, honningglassert kylling, Fylte kyllingfileter med tyttebær-rømme,lefserull m røkelaks,snøfrisk og ruccolasalat, sorte og grønne oliven, hvitløksmarinete scampi, spekeskinke med melon, stekt laks med ingefær, Fylte champignons, marinerte lammebiter, Chorizo m persille, ostesticks, Quesedilla m ruccola,ost,skinke og soltørket tomat, søtpotet, stekt potet, frisk salat, Jeanettes overraskelse, hjemelaget focaccia og aoli.  Til jul lager vi en ekstra vri med tilbehør og krydder .

Pris 630 kr

 

Snitter:

Ordinær kuvert består av fem snitter, velg fra:

Reker og majones, krepsehaler og aoli, røkelaks og eggerøre, snittekarbonade med løk, roastbiff med remulade eller taziki, kyllingbryst og waldorfsalat, brie, blåmuggost med fikenmarmelade, bøkerøkt skinke og waldorfsalat, spekemat med eggerøre. 

Valgfritt brød, loff-grovt.

Pris 275 kr 

 

MIDDAG

 

Forretter:

Champignonsuppe, fiskesuppe, kyllingsuppe, alle cremet og med hjemmelaget focaccia, laksetartar med dillsaus, skalldyrskål med hvitløksdressing( kan byttes i annen dressing), spekeskinke og manchego(ost)på salat, røkelaks på ruccola med glaserte valnøtter, ørretrullade med dillsaus. Vegetar, avtales med kunden.

 

Hovedretter:

Stek av okse, kalv, svin eller lam, tilbehør er sesongens grønnsaker, saus og stekte, kokte, hjemmelaget potetstappe, eller bakte poteter. Ovnsbakt laks, agurksalat rømmesaus og kokte poteter. Indonesisk kyllinggryte med ris, salat og focaccia. Tomatisert gryte av okse eller svin med ris, hjemmelaget potetstappe eller byggryn, salat og focaccia. Ovnsbakt kyllingbryst med sesongens grønnsaker, saus og ris eller stekte poteter. Snutebrennesuppe(kjøtt og grønnsaker) med focaccia.  Tradisjonell  juletallerken med ribbe, pølse og medisterkake, surkål og rødkål, kokte poteter og saus. Vegetar, avtales med kunden.

 

Dessert:  

Hjemmelaget karamellpudding med krem, fruktsalat m krem/is/kesam, Jeanettes eplekake med krem/is.  Saftig sjokoladekake.  Is fra Bamserudlåven og varm bærsaus. Tilslørte bondepiker, med hjemmelaget eplemos. Ostekake. Riskrem med frisk bærsaus. Sjokolademousskake m nøttebunn.

Pris på forespørsel.

lekkert spekefat med lokal spekamat
et utvalg av terrene på tapasbordet på Bilitt gård.
 lekkert pyntet roastbeef på skiferplatefat

BED AND BREAKFAST / OVERNATTING

 

Bilitt Gård har syv rom med to senger i hvert rom.

To av rommene kan ha to ekstrasenger, og tre av rommene kan ha en ekstraseng.
 

Felles bad og toaletter. Badene består av tre separate dusjavlukker
i andre etasje og en egen dusj på handicaptoalettet i første etasje.


Wifi. God parkering.

 

OBS. bratte trapper opp  til rommene.

Dobbeltrom 700 kr pr natt

Ekstra seng. 350 kr pr natt

Frokost 95 kr.

 

Vi gjør oppmerksom på at Gården har skjenkebevilling,
slik at det ikke er anledning til å nyte medbrakt alkohol i fellesarealene.

fra et av soverommene på gården, stort og luftig.